CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL MAHİR SEVİM ÖZDUMAN ORTAOKULU

Okul Müdürünün Mesajı

Merhaba;

19 yıllık bir geçmişi olan, Sivas’ımızın en eski ve en köklü özel okulların birinde yöneticilik yapmanın gururunu taşıyorum.

Bizler; okul yönetimi, öğretmenler ve tüm personel olarak siz sevgili öğrencilerimize öncelikle sevgi dolu ve samimi bir ortamda çağın gereklerine uygun eğitim vermenin sorumluluğunu taşıyoruz. Öncelikli amacımız öğrencilerimizin sabah okula gelirken mutlu ve huzurlu bir şekilde gelmeleri, velilerimizin kapımızdan içeri girdiklerinde kendilerini evlerindeki gibi rahat hissetmeleridir.

İkinci önceliğimiz öğrencilerimizin vatanına, milletine ve ailesine hayırlı ve faydalı birer insan olarak yetişmelerini sağlamak.

Ve tabi ki geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı; öz benliği gelişmiş, kendine güvenen, çağın gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip, problem çözen, sorumluluk alabilen ve karar verebilen bireyler olarak yetiştirmektir.

Bunları yaparken öğrencilerimizi bir üst öğrenime hazır hale getirmek ve nitelikli ortaöğretime yerleştirme hedefimizi de unutmamak.

Başta yukarıda belirttiğim hususları gerçekleştirmek için benimle birlikte olana tüm çalışma arkadaşlarıma, değerli velilerimize ve sevgili öğrencilerimize sevgi ve selamlarımı sunuyor, iyi ki varsınız ve bizimlesiniz diyorum.

Zafer BABACAN

Özel Mahir Sevim Özduman