Sivas Cumhuriyet Vakfı Okulları

Okulumuz Hakkında Detaylı Bilgileri Aşağıdan Ulaşabilirsiniz.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Açılışı

Okulumuz Hakkında İlgili Metin Güncellemeden Sonra Bu Ekranda Olacaktır. Lütfen Kısa Bir Süre Sonra Sayfayı Tekrar Ziyaret Edin. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz.

Gaziler ve Kahramanlar Günü Ziyareti

Mucitler ve Araştırmacılar Haftası

Eğitim Sistemi
Okulumuzda, çağdaş eğitim anlayışını benimseyen, öğrenci merkezli ve aktif öğrenmeye dayalı bir eğitim sistemi uygulanır.
Yetiştirme Anlayışı
Öğrencilerin ilgi, yetenek, beceri ve bireysel özellikleri dikkate alınarak; düşünen, soran, sorgulayan, araştıran ve uygulayan bireyler olarak yetişmeleri amaçlanır.
Yeni Nesil Teknoloji
Öğrencilerin öğrenme şekilleri göz önünde tutularak, bilgiye ulaşmaları için birden fazla duyu organına hitap eden çeşitli görsel-işitsel bilişim teknolojilerinden yararlanılır.
Yaparak Yaşa
Sınıf ortamının yanı sıra farklı yaşam alanları da kullanılarak, öğrencinin “yaparak-yaşayarak” öğrenmesine olanak sağlanır.
Cumhuriyet Vakfı Okulları

Neden Cumhuriyet Vakfı Okulları

Özel C.Ü Vakfı Okulları, eğitimde “Önce İyi İnsan Yetiştirir” felsefesiyle kurulduğu günden bu güne kadar kaliteli eğitim geçmişini ve çağın değişimlerini bir arada bulundurmayı hedefleyerek, evrensel değerler önderliğinde öğrenci yetiştirme anlayışını benimsemiştir.
Öğretim

İlk olarak ailede başlayan kültür edinme bilincini, okulumuzda kişiliğin geliştirildiği ve davranış şekillerinin yoğrulduğu bir eğitim anlayışıyla pekiştiriyoruz.

Eğitim

Öğrencilerimizi sadece sınıf içi uygulamalarla sınırlandırmıyor, düzenlediğimiz etkinliklerle öğrencilerimizin topluma katılımlarını sağlıyoruz.

Sağlık ve Hijjen

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları olarak toplumsal hijyen kurallarının uygulanması için öğrencilerimize öncelikle kişisel temizlik ve sağlık bilincini aşılıyoruz.

Güvenlik

Öğrencilerimizin evlerinde olduğu kadar güvende hissetmeleri için gereken özveriyi gösteriyoruz.

Bilinç Eğitimi

Eğitim sürecinin ilk ve en önemli halkasında; çocuklarımızın çevrelerini keşfetmesine, duygu ve düşüncelerini ifade etmesine olanak sağlıyoruz.