Etkin Akademik Eğitim

Milli Eğitimim Bakanlığı’nın belirlediği müfredatı geliştirerek; kendine güvenen ve sorumluluk duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştiriyoruz.

Etkin Sosyal Gelişim

Çeşitlendirilmiş ve zenginleştirilmiş sosyal etkinlikler programları ile toplumsal duyarlılığı yüksek bireyler olmalarını sağlıyoruz.

Etkin Kariyer Gelişimi

Ders programı içerisinde yer alan kulüp çalışmalarımızla öz güvenleri yüksek, sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmelerini sağlıyoruz.

Neden Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları

Özel C.Ü Vakfı Okulları, eğitimde “Önce İyi İnsan Yetiştirir” felsefesiyle kurulduğu günden bu güne kadar kaliteli eğitim geçmişini ve çağın değişimlerini bir arada bulundurmayı hedefleyerek, evrensel değerler önderliğinde öğrenci yetiştirme anlayışını benimsemiştir.
Öğretim

İlk olarak ailede başlayan kültür edinme bilincini, okulumuzda kişiliğin geliştirildiği ve davranış şekillerinin yoğrulduğu bir eğitim anlayışıyla pekiştiriyoruz.

Eğitim

Öğrencilerimizi sadece sınıf içi uygulamalarla sınırlandırmıyor, düzenlediğimiz etkinliklerle öğrencilerimizin topluma katılımlarını sağlıyoruz.

Sağlık ve Hijjen

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları olarak toplumsal hijyen kurallarının uygulanması için öğrencilerimize öncelikle kişisel temizlik ve sağlık bilincini aşılıyoruz.

Güvenlik

Öğrencilerimizin evlerinde olduğu kadar güvende hissetmeleri için gereken özveriyi gösteriyoruz.

Bilinç Eğitimi

Eğitim sürecinin ilk ve en önemli halkasında; çocuklarımızın çevrelerini keşfetmesine, duygu ve düşüncelerini ifade etmesine olanak sağlıyoruz.

ÖZEL MEHMET RECAİ TOYDEMİR ANADOLU LİSESİ

Lise döneminin insanın tüm hayatını nasıl etkileyeceğini biliyoruz.

Bu sebeple;

• Estetik zevklerin yer edindiği ilgi, hobi, kişisel gelişimde artış arıyoruz.
  • Başarı odaklı gençler yetiştiriyoruz.
  • Rehberlik faaliyetleri ile bütünsel bir gelişim planlaması yapıyoruz.
  • Gençlerimizi yaratıcı ve sorgulayıcı düşünce sistemi ile mesleki seçime hazır hale getiriyoruz.

GENÇLERİMİZE ÖZEL ;

• Öğrenme Stratejileri
  • Zaman Yönetimi
  • Hızlı Okuma
  • Test Teknikleri
  • Deneme Sınavları
  • Öğrenme Eksiklikleri Tamamlama
  • Bilim Fuarları
  • Kütüphane Hizmetleri
  • Genel kültür Aktiviteleri
  • CÜ Vakfı Okulları Sanat
  • CÜ Vakfı Okulları Bilim
  • CÜ Vakfı Okulları 21. YY
  • Sosyal Sorumluluk Projeleri
  • Mezun Otomasyon ve Bilgi Sistemi
  • Okul Dergisi
  • Geziler ve Daha Fazlası

FARKIMIZ ;

• Öğrendiklerini kendine hedef yapan medeni gençler yetiştiriyoruz.
  • Farklı fikirlere saygı gösteren, kendisine de rahatlıkla ifade eden bireyler yetiştiriyoruz.
  • Kuru bilgileri ezberlemek yerine, soru soran ve sorgulayan kişiler yetiştiriyoruz.
  • Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında bilimin rehberliğinde, milli ve manevi değerlerimize bağlı bireyler yetiştiriyoruz.