9E modeli ile kurduğumuz eğitim sistemimizde öğrenciler LGS ye alanındaki en uzman kadroyla hazırlanmaktadır. Öğrencilerimizin bu sınavda başarılı olmaları için yoğun programlar uygulanmakta, bireye özel çalışma programları ile öğrencilerimizde üst düzey verim elde etmeleri sağlanmaktadır. Haftalık yapılan deneme sınavlarının ardından analiz edilip ihtiyaca göre eksiklerini tamamlamak için destekleyici kurs, yoğun etütler ve soru çözüm saatleri verilmektedir.  Yapılan çalışmaların ardından rehberlik birimi aracılığı etkili mesaj uygulamamız ile velilerimiz bilgilendirilmektedir. Sınav sistemine uygun olarak yorumlama gücünü geliştiren analiz ve üstü basamaklarda kalıcılığı sağlamak için soru çözümleri ve uygulamalar yapılmaktadır. Rehber öğretmen ve danışman öğretmenlerin haftalık olarak velilerle irtibat kurmaları ile gelişimi takip edilmektedir. Rehberlik birimi, danışman öğretmenler, aile ve öğrenci iş birliğiyle etkili sınava hazırlık programlarımız uygulanma maksimum başarı sağlanmaktadır.