Değerli Mesai Arkadaşlarım, Kıymetli Velilerim, Sevgili Öğrencilerim,

Yeni görev; yeni heyecan ve yeni hizmet demektir. Bu zor ve bir o kadar onurlu görevi yaparken en büyük güvencem  sizlerin manevî desteği olacaktır. Karşılıklı dayanışma, işbirliği ve özveriyle öğrencilerimiz için güzel şeyler ortaya koyacağımıza, yoğun bir emekle ve ekip ruhu içerisinde hizmet edeceğimize inancım tamdır. Acılar paylaşıldıkça azalır, sevinçler paylaşıldıkça çoğalır. Büyük işler, önemli faaliyetler ortak çalışma ile gerçekleştirilir.

Geleceğin eğitimi, eğitimin geleceği…
Gelişen teknolojinin ülkemiz refahına katkı sağlaması, ancak eğitilmiş insan gücüyle mümkün olacaktır. Düşünen, yorumlayan, analiz ve sentez yaparak olayları irdeleyen gençler yetiştirdikçe; birbirini seven, sayan, sorumluluk duygusu gelişmiş bireyler artacaktır.

Sürekli ilgi, gerekli bilgi…
Eğitim hedefinin; kendisi ve çevresiyle barışık, sağlam kişilikli, üretken, millî ve manevî kültürü benimsemiş, üretken gençler yetiştirilmesi olduğunun bilincindeyiz.

Başta kıymetli eğitim kadromuzun çabalarıyla ve öğrenci-veli-öğretmen birbirini anlayarak, uzlaşarak ve müzakere ederek oluşturacağımız ortak ruhla misyonumuz ve vizyonumuz çerçevesinde ilkeli, dürüst, vatanına, ailesine ve kendisine yararlı, kişilikli, özgüven sahibi, ülke bilincini kavramış ve benimsemiş bireyler yetiştireceğimize inancım tamdır.  Günü kurtarmak değil geleceği kurmak çabası içinde, sürekli gelişimi ve değişimi takip ederek her alanda kalite ve başarı asıl hedefimizdir.

Değerli öğretmenlerim, saygıdeğer velilerimiz ve çok kıymetli öğrencilerim, hiç şüphesiz sizlere sağlıklı bir eğitim-öğretim ortamı oluşturabilmemiz ve başarılı olabilmemiz için sizlerin manevî desteğine ihtiyacımız bulunmaktadır. Karşılıklı dayanışma, işbirliği ve özveriyle öğrencilerimiz için güzel şeyler ortaya koyacağımıza, yoğun bir emekle ve ekip ruhu içerisinde hizmet edeceğimize inancım tamdır. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunarken değerli öğretmen ve öğrencilerime başarılar diliyorum.